“Ruimte is de adem van kunst” – Frank Lioyd Wright, Amerikaans architect

Mijn naam is Angela de Witte. Persoonlijk hou ik veel van de natuur en kunst omdat dit mij de ervaring geeft van ruimte, rust en ontspanning om na te denken over de vraagstukken van het leven zelf. Dit verdiept mijn leven. Ik loop graag langs de zee, maak wandelingen door de natuur en bezoek musea om kunst te bekijken. Ik ga graag met mensen om en ik hou veel van kinderen. Kijken door kinderogen is ook een kunst! Jarenlang heb ik in het onderwijs gewerkt. Naast mijn werk heb ik altijd een eigen zelfstandige praktijk gehad. De ruimte die ik hierdoor ervaar leert mij steeds weer echt kijken en zien vanuit een ander perspectief. Daardoor leer ik steeds meer denken en reflecteren vanuit een ander invalshoek. Ruimte is daarom belangrijk voor mij om mijn gedachten te ordenen. En dat vind ik in de natuur en in de kunst. Ruimte heeft in het algemeen ook effect op onze ademhaling. Onze adem is onze levenskracht en door ruimte kunnen we wat op adem komen om even stil te staan bij wat is. Om daarna verder te gaan.

Geregistreerd en gecertificeerd bij de Leary Academy

‘Geef jezelf de ruimte ‘is niet voor niets mijn slogan voor deze site geworden. In mijn werk is mijn grootste wens om het beste uit elk mens en kind naar boven te halen. Om juist te geloven in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. En vooral ook om iemand te stimuleren en mee te denken om door te gaan met wat belangrijk is in het leven. Welke waarden spelen daarin een rol? Geef jezelf de ruimte zodat je weer een beetje op adem kunt komen en na kunt denken over wat je bezielt. Zo leren we samen kijken vanuit een ander perspectief. Wat vind ik belangrijk in mijn leven en hoe kan ik met mijn omgeving op de juiste manier samen in verbinding staan.

Met het volgen van diverse opleidingen in onderwijs, diverse vormen van coaching, counseling en supervisie heb ik het vak geleerd van leerkracht, coach en trainer. Ik ben persoonlijk iemand die graag nieuwe dingen ontdekt en benieuwd is naar het leven zelf. Door vragen in ruimte toe te laten, ontstaan andere inzichten zoals: waar sta ik, wat doe ik en hoe ga ik verder. Succes!

Q4 gecertificeerd.
Lid van de LVSC: Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching.
Aangemeld bij Kamer van Koophandel nr: 28105320.

Interesse in een coaching traject of training?

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.