Leary 4 Kids

Wheel of Leary

Leary 4 kids

De Roos van Leary is ook een prachtig model voor het onderwijs. Voor kinderen en leerkrachten. Hoe ga ik om met mijn groep. Hoe reageren zij op mij en wat kan ik leren of wat heb ik nodig om daar mee om te gaan? Wat kan ik het beste doen of wat wil ik naar de ander toe bereiken zodat we tot samenspel kunnen komen?

De Roos van Leary voor kinderen is een prachtig instrument om in te zetten bij conflicten, zelfbeeld en zelfkennis voor:hoe reageer ik op de anderen in mijn groep,wat doe ik waardoor de ander op die wijze reageert?

Wat en hoe reageer ik als ik een aap ben? Hoe en wat doe ik als ik een dolfijn ben? Wil ik samen werken of wil ik dat niet? Wat heb ik nodig om tot samenwerking te komen? Hoe kan ik mij zelf beter begrijpen en daardoor ook de ander?

Het resultaat van de Leary 4 kids is voor het kind veel meer begrip en vooral ook vaardigheden om om te leren gaan met lastige situaties.

Relevante methodieken

Interesse in een coaching traject of training?

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.