Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Hoe bereik ik wat ik echt wil? Je mogelijkheden ontdekken en benutten.

Heb je het gevoel dat je stilstaat? Sta je voor een grote verandering in je leven?  Loop je regelmatig vast of bots je ergens tegen aan? Wil je echt verder kunnen gaan dan kan Mijnzelfbeeld Coaching je een stap verder helpen. Vanuit mijn persoonlijke passie om mensen tot ontwikkeling te laten komen kijk ik en luister ik echt naar wat je nu bezig houdt in het leven. Zo word je geraakt in je persoonlijke proces en  kom je in beweging om te reflecteren op wat nu echt belangrijk is.  En tegelijk ook hoe je zelf kritisch kunt blijven. Hoe je je gedrag kan herkennen en veranderen om een stap te zetten. Wie ben ik nou eigenlijk en welke zelfbeelden heb ik?

Als je door middel van reflecteren je leerdoel goed doorsproken hebt en weet welke stap je gaat uitvoeren, dan is het tijd om te handelen.

Wanneer zet ik mijn eerste beslissende stap?

Coaching of persoonlijke ontwikkeling is slechts een onderdeel van meerdere mogelijkheden om tot een verandering te komen in je patroon. Vaak heb je een duwtje nodig om tot die keuze te kunnen komen. Als coach ben ik  een richting aangever en niet de oplosser van je vraagstuk. Het gaat bij coaching erom om je vraag tot een leerdoel om te zetten. Het uitgangspunt bij mijn coaching is zelfonderzoek. Namelijk reflecteren op je loopbaan, levensloop en inzichten krijgen.  Wat zijn mijn valkuilen en wat zijn mijn kwaliteiten? Tegelijk ook leren hoe je met belemmeringen omgaat. Door coaching als persoonlijke ontwikkeling krijg je meer zelfinzicht en reflectie vermogen op: wat wil ik, wat doe ik en wat laat ik?  Welke eerste stap ga ik nu zetten?

Ik ben aangesloten bij: Landelijke Beroepsvereniging voor Supervisie en Coaching

Relevante methodieken

Interesse in een coaching traject of heb je advies nodig?

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.